Voor middelbare scholieren, studenten en studerende volwassenen

  • Minder tijd kwijt met leren
  • Individueel of groepstraining van maximaal 5 deelnemers, 6 weken
  • Inclusief Speedlearning Game

Op de middelbare school is het een uitdaging je huiswerk van al die (nieuwe) vakken bij te houden en je huiswerk goed te plannen. Je weet vaak wát je moet doen, maar niet altijd hóe je het beste kunt leren. Ook kan het je moeite kosten om eraan te beginnen… Veel jongeren worstelen hiermee. En na de middelbare school moet je tijdens je studie nog zelfstandiger zijn.

NIEUW! inclusief Speedlearning Game!
Je krijgt tijdens de training een link naar deze game. Daarin zijn snellezen, mindmappen en een aantal geheugentechnieken verwerkt. Zo kun je zien of wat je bij de training leert, kunt toepassen.  Per training win je een leuke prijs! En: twee keer per jaar (december en juni/juli) reikt Time2Control ook nog eens een prijs uit aan de landelijke winnaar.

slill-img
Wat levert deze training je op? Meer grip op je huiswerk en studie door beter plannen en organiseren. Je krijgt inzicht in jouw manier van leren en je krijgt technieken voor verbetering ervan. Je leert hoe je je moet voorbereiden op een proefwerk of tentamen. Ook leer je 2tot 3 keer sneller lezen en makkelijker, snel en overzichtelijk samenvatten. Je traint geheugentechnieken,waardoor je gemakkelijker geleerde stof onthoudt. Zo wordt leren leuker en bereik je mooiere resultaten op je cijferlijst!

In de training gebruik je  boeken die je leest voor je school of studie. En je maakt mindmaps van de leerstof die je toch al moet leren… En je maakt een planning voor de toetsen die toch al moet plannen!  

De training is geschikt voor leerlingen van middelbare scholen zowel VMBO-T als Havo en VWO. Ook voor leerlingen met dyslexie is de training zeer geschikt. Uit ervaring is gebleken dat MBO- en HBO-studenten of studenten van de universiteit baat hebben bij de technieken uit de training.

Jouw investering

Je krijgt na elke bijeenkomst huiswerk mee. Dit is het oefenen van de vaardigheden uit de training. Dit kost je maar 15 minuten per dag.

Aanmelden

Lijkt ‘Snel leren = leuk leren’ voor jou dé manier om je huiswerk beter en sneller te kunnen gaan maken of heb je vragen?
Neem gerust contact met mij op.

De training

De training kost € 280,- per persoon. Dit is inclusief materiaal: leesplank, pointer, tabs en leerkaartjes. Inclusief cursusboek van € 29,95.  Heb je het boek al? Laat me dit dan even weten.

Wat krijg je hiervoor:

  • 6 weken lang 1 uur per week training in een kleine groep
  • Basismateriaal om met alle aangeboden technieken direct aan de slag te kunnen gaan.
  • 6 weken lang e-mailcoaching na afloop van de training naar behoefte